1. Open Source Content Management Systeem Open Source CMS CMS PHP CMS Made Simple België / Nederland. RT @dutchcowboys SEO is dood Leven OAO! Of toch niet helemaal http//t.co/Hxr1yp35ga. RT @muskens Toegankelijkheid van websites mooie vak. Vaker in gaan verdiepen. Bugfix release News Module 2.14.1 http//t.co/lDgI1JT9gl CMS Made Simple cmsms. RT @webcreationz CMS Made Simple ontwikkelaar / developer gezocht! Nieuwe Twitter module voor CMS Made Simple. http//t.co/V2bst9r92R Bedankt @BuildnetWeb Made in NL cmsms. Lees meer over de vooruitgang van CMS Made Simple 2.0 http//t.co/Uoi8xbIHHv cmsms. 2.8 Trademark Beleid Eng.
  2. Peer CMS Webdesign Gebruiksvriendelijk en snel CMS systeem WE LIKE IT YOU LOVE IT. We like it you love it. Een spetterende website beheren? Is dat niet alleen weggelegd. voor computerfreaks die met getalletjes overweg kunnen? Peer CMS bewijst dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Met Peer CMS bent ook u in staat om in een handomdraai een. mooie website bij te houden. Als je weet waar je rechtermuisknop zit ben je al een eind op weg. Met onze gratis demo kunt u zonder dat u ergens aan. vast zit kennis maken met alle gemakken van Peer. Na het invullen van onderstaande gegevens. krijgt u de unieke inloggegevens toegestuurd voor uw. eigen Peer CMS demo website. Bedankt voor uw aanvraag. contact met u op.
  3. Digitpaint Front-end development WordPress en Ruby on Rails applicaties. Dat doen we uiteraard met de nieuwste technieken en standaarden. Door onze vertrouwdheid met verschillende backendsystemen kun jij ons werk moeiteloos integreren met jouw CMS. Met een team van gespecialiseerde vakmensen zorgen wij ervoor dat websites werken zoals jij en jouw klanten dat willen. En natuurlijk werken onze websites op desktops mobile devices en tablets. Het ontwikkelen van frontend is voor ons een ambacht een kunst waar we jaren aan hebben gewerkt en die we elke dag bewijzen. WordPress Drupal EpiServer en SharePoint. Wij bouwen fantastische websites en intranetten op basis van vier toonaangevende CMS-systemen. Elk systeem heeft z'n eigen sterke punten. Daarom kunnen wij altijd een CMS aanbieden dat helemaal past bij jouw eisen én bij jouw budget.
  4. Jinny CMS Inhoud. Met plezier en gemak een website maken en onderhouden. Met Jinny cms beheert u samen met uw collega's de schoolsite. DRP biedt Jinny trainingen voor beginnende en gevorderde gebruikers. Wij zijn gespecialiseerd in digitaal toetsen DigiBorden en het maken van digitale lessen. lees meer Mogelijkheden op een rij. Met Jinny cms beheert u vanuit de browser uw website.
  5. CMS Green Valley. U bevindt zich hier Home / Producten / Content Management / CMS. Met Green Valley CMS beschikt uw organisatie over een geavanceerd content management systeem met een krachtige beheeromgeving. De content wordt daarbij gescheiden van de vormgeving opgeslagen. Dit biedt de mogelijkheid om het beheer van de content onder te brengen bij de informatie-eigenaar terwijl de vormgeving elders kan worden ondergebracht. Daarnaast vergemakkelijkt de centrale opslag een aanpassing van de huisstijl of het toepassen van een wisselende look and feel op dezelfde content in meerdere sites. Een zeer gebruiksvriendelijke user interface maakt het delegeren van het onderhoud van pagina's in de organisatie echt mogelijk.
  6. Hacking oude CMS versies Helpdesk. Hacking oude CMS versies. Een CMS is een C ontent M anagement S ystem en bestaat uit een verzameling scripts en functies die jouw website weergeven. Bekende voorbeelden hier van zijn bijvoorbeeld Joomla en WordPress. Het voordeel van een CMS is dat je heel snel en gebruiksvriendelijk een website kan bouwen en beheren. Het nadeel van een CMS is dat er beveiligingslekken in kunnen zitten. Dit is ook de reden dat er voor Joomla en WordPress bijvoorbeeld altijd updates en nieuwe versies uitkomen. Wat is het risico?
  7. Addsite CMS Een compleet CMS met ongekende mogelijkheden. Een compleet CMS met ongekende mogelijkheden. Denkt u na over een nieuwe website voor uw bedrijf of wilt u als reclame of communicatiebureau de ontwikkeling van websites uitbesteden? Elke website is anders Elke website is anders. Wanneer vormgevers steeds opnieuw de grenzen van hun creativiteit verleggen dan mag de techniek geen beperking vormen. AddSite geeft louter mogelijkheden. Gemakkelijk in gebruik Gemakkelijk in gebruik. Het is geen uitzondering dat klanten nog voor de training al volop gebruik maken van AddSite.
  8. Centre Environmental Science and Technology 40 years of experience in environmental education and research. Centre Environmental Science and Technology 40 years of experience in environmental education and research.
  9. Compact Modul System CMS. Compact Modul System CMS. Set CMS TS 55 R De afkortzaag voor het systeem. Dat begint echt goed. Er zijn verschillende mogelijkheden om in het Compact Module Systeem in te stappen. Eén daarvan is de CMS-TS 55 set. Deze bestaat uit grondeenheid schuiftafel en moduledrager met invalcirkelzaag. Afmetingen van de moduledrager. 578 x 320 mm.
  10. Websites webshops Pakketten GraagGoedOnline.nl. Webshop met online betaalmogelijkheden. Keuze uit bij medium of korting op bij large één toepassing bijv. online auto of woning aanbod meerdere talen of een nieuwsbriefsysteem. Beheersysteem / CMS pas zelf de inhoud van uw website aan. Aantal opgemaakte paginas inclusief. Plaats onbeperkt nieuws of blog berichten en verspreid deze met RSS. Koppel uw RSS nieuws of blog eenvoudig aan Social Media websites. Koppel externe RSS nieuws of blog bronnen aan uw site. Hosting domeinnaam via Byte 1 jaar gratis.